Ivrig

 
Äntligen händer det grejer på gården. Stommen till det nya höns/fårhuset är på plats och jag kikar på pinterest för fullt på hönsinredning. Denna gång ska det vara genomtänkt med både plats för ruvande höna och små kycklingar. Det ska bli så himla roligt denna sommar! Vi har så många roliga ideér, sånt som vi tänkt göra i flera år men som fått stå tillbaka för tråkiga måsten. Kanske ett par snygga grindar, murade grindstolpar, nytt grönsaksland och så har vi funderat på gärdsgård. 
 
Far och son i hönshuset, kycklingarna som föddes i januari är inte så små längre. Kycklingen är en fin blandning av sin pappa (skånsk blomme) till höger och en svart maran eller isbar, osäkert vem av dem som är mamma.
 
 
 
 
Växthuset är startat, tomatplantor och en del annat har flyttat in. Alltså, lukten av tomatplantor är ju något alldeles särskilt. Det luktar verkligen grönska! Första fikan där inne med en god rabarberpaj är avklarad! Nu blir det en väntan på att snön ska försvinna innan vi kan fortsätta greja ute men om det är så här varmt som det varit sista dagarna så är det inte länge kvar, härligt!