Inspirationssnack

 
Ikväll har jag haft besök av en god vän och ytterligare en tjej som jag aldrig träffat, de ville komma och dricka te, prata höns och odling och titta på hur andra har det och bli inspirerad. Bra grej, som "Halv åtta hos mig" ungefär men utan mat. Jag skulle absolut kunna åka och titta in hos andra som jag inte varit hemma hos och bli inspirerad nån kväll då och då!
Min svägerska är bra på sånt, hon har alltid gjort något pyssligt att bli inspirerad av, som den här stjärnan av en tumstock som hon har ställt i fönstret i ett barnrum. Jag tycker det är snyggt! Och om vi bara kunde hitta vår försvunna tumstock någonstans i garaget så skulle jag göra en egen direkt.
 
 
 
Jag måste ju uppdatera er om äggkläckningsmaskinen! Den har kommit och jag startade den i fredags. Nio ägg, mest skånsk blommeägg ligger däri. Snart, runt dag sex ska man kunna lysa mot dem med en ficklampa och se vilka som är befruktade men redan ikväll kunde jag tydligt se att åtminstone ett ägg är det. En liten svart "grodd" och några röda blodkärl syntes. Jag hoppas att den klarar sig och att vi ska se fler befruktade ägg närmsta dagarna.
 
#1 - - Maria :

Du är välkommen tillbaka och hälsa på hos stjärnan!:)

Svar: Kommer snart :)
Linda

#2 - - Marie:

Ja, tack för titten! Så roligt att hälsa på hos fler med liknade intressen:) vilka fina bilder och fin blogg, kul att jag blev upplyst av Anna till adressen!

Svar: Tack för att ni kom! :)
Linda

#3 - - Anna:

Kommer snart tillbaka så jag får se trädgårdslandet och framför allt staketet! Kommer säkert bli avis 😍😉 kraaam

Svar: Ändrade mig om staketet, det skulle bli så dyrt så vi hittade på en annan variant. Gratis, närodlad och så blev vi av med lite sly som vi ändå tänkt ta bort :))
Linda