Kalas

 
Eftersom lilltjejen bröt armen mitt i ett pågående kalas så lovade jag henne ett extra kalas när hon kände sig bättre och i lördags var det dags. Tårtmakerskan hade gjort en tårta med Frost-tema och snögubben Olof låg ovanpå med sin lilla arm i bandage.
Några lekar hann vi med och för er som är nyfikna så gick lekarna till så här:
1. Ta fram en stor skål med Ahlgrens bilar. Sätt en timer på 1,5 minut. Slicka på bilarna och försök fästa dem i ansiktet, den som har flest bilar i ansiktet efter 1,5 minut vinner. Det ser ganska roligt ut...
2. Blås upp 20 ballonger i två färger, 10 av varje färg. Dela upp i två lag och bestäm vilket lag som har vilken färg. Hoppa sönder ballongerna, först klar med alla ballonger vinner.
3. Sätt ett godissnöre i munnen och försök sedan att äta upp dem utan att använda händerna. Tappar du godissnöret så plocka bara upp dem och börja om. Den som först har ätit upp sitt snöre vinner.
Vi hade riktigt kul!
 
 
 
Vi har tagit bort gipset på hennes arm igår och nu kan hon äntligen få bada och ta på sig alla kläder, inte bara tröjor som har jättestora armar. Och Olof har hon sparat på ett fat som minne, tillsammans med en liten burk som innehåller spikarna som suttit i armen och nallen som hon fick av ambulansföraren.
 
L
 
Visa fler inlägg