Just nu på gården

Jag har inte varit hemma idag och till min stora förvåning så har jag fått en alldeles underbar gammal stenmur. Den stora grävaren har fixat med grundjobbet inför den nya ladugårdslängan och min man har gjort en stenmur nedanför, som överraskning. Jag kan inte vänta på att få se den på riktigt (detta är bara en bild jag fått smsad). L
#1 - - Anna:

åhh lyckliga du (jag suckar djupt, grön av avund)! precis en sån jag vill ha, och då syftar jag både på stenmuren och grävmaskinen, planerar trädgård här hemma, allt blir perfekt i huvudet men med en sketen slö jordspade i handen kommer man inte långt med ;)

Svar: Om jag kunde så skulle jag larva upp med grävmaskinen till dig direkt, alla förtjänar en stenmur! Men när D ska komma till oss och göra lite "rör-jobb" så ska jag tjata lite på honom om fördelarna med snygg mur och trädgård och framförallt vilken fördel det är med en fru som inte alldeles slut och har fått valkiga händer av en spade, utan en fru som liksom skrider fram i sin perfekta trädgård och lite slött plockar upp ett rosenblad...Jag är jätteglad över muren, och förvånad, A gjorde den en eftermiddag när jag inte var hemma. Jag trodde han skulle göra den om några år eller så..Kul att få en rad av dig också! Kram
Linda

#2 - - Anna:

Vilken underbar bild du målar upp, jag hoppas att dennis får samma i huvudet:) Visa gärna muren några extra gånger sådär i förbifarten, han tycker att "det borde nog passa bra" här hemma också, han har bara inte förmågan att se samma saker som jag innan de är på plats..karlar!? ;) tur att han är bra på så mkt annat istället!!

Svar: Jag lovar att ge honom en puff i rätt riktning :) Jag tror till och med att han skulle komma och mäta idag. Jag laddar med argument upp till tänderna! (om han sen kommer hem och berättar om den där tjatkäringen som lägger sig i sånt hon inte har med att göra, då vet du...)
Linda

#3 - - Anna Åberg:

Haha! Hans öron borde vara vana vid det här laget ;) kramar