Påsk 2016

 
En alldeles fantastisk påsk har vi haft. En påsk där vi har badat i solljuset och varit ute massor. 
Vi har hunnit med pulka, skoter, skidor och bara suttit i solen och njutit.
 
 
 
Att ha pulkabacken precis utanför dörren är en riktig lyx som vi verkligen uppskattar. På påskaftonen samlade vi ihop nitton tappra själar som deltog i gårdsmästerskapen i pulka. Eller pulka och pulka, man fick använda det mesta som gick att åka på förutom skidor och motordrivna fordon. En deltagare provade att åka i en blå ikeakasse. Han kom sist...Vann gjorde min svåger som även vann förra året och han är lycklig ägare till både en pokal och en guldmedalj i choklad. 
Vi tog fram grillen för säsongen och såklart skålade vi in våren i årets första glas rosè. En bra dag och det är roligt att så många vill komma. I år hade vi till och med deltagare ända från Stockholm.
 
 
 
Vi har också hunnit hänga på kalas och titta på när hönsen gick ut för första gången i år, det är ett vårtecken om något! 

Påsk

 
Här blev det ett långt blogguppehåll men det är så trist när jag inte har några kul bilder att lägga upp. Nu hittade jag några gamla påskbilder och man blir verkligen glad över all färg som påsken har.
 
 
Vi får besök av släkten till påsk och så ska vi ju genomföra årets gårdsmästerskap i pulkaåkning och det är verkligen dags att börja förbereda för det. Fixa påskris, påskägg och fundera ut en äggjakt. Det känns verkligen som starten på våren trots att vi hade -12 imorse. 
Vi håller på för fullt med att måla vitt i växthuset, i höstas så isolerade vi väggarna i det och det är dessa som vi målar. Sedan är det dags för det roliga; inreda det och sätta ut mina små tomatplantor som växer för fullt. 
En annan spännade sak är ju min höna som ruvar igen och på torsdag eller fredag förväntar jag mig födsel i hönshuset. Riktiga levande kycklingar till påsk, perfekt!
 
 

Just nu

 
Dags att ta tag i detta med fotograferingen igen, jag saknar ju den men mycket annat ska ju hinnas med. Nu har jag gått med i en fotoutmaning på instagram och tänkte lägga upp en bild varje dag där. 
Idag blev det denna, en riktig favorit som sitter på väggen där hemma.
 
 
Temat är blått och jag valde mellan dessa två.
 
 
Båda symboliserar verkligen sommar!
Visa fler inlägg