Vintern vs Linda

Vintern vs Linda
     1      -   0
 
  I morse..
 
Jahapp. Inte dags att börja fundera på att öppna växthuset ännu alltså. På plussidan då; vi kan absolut ha gårdmästerskapen i pulka på långfredag! Och för att fira in våren så tar vi alltid årets första glas rosevin under påsken. Oavsett väder. Och om man tittar tillbaka på de sista fem åren så har vi suttit på påsken med detta glas både barfota och solat samt i skoterskor och täckbyxor. Det lutar åt täckbyxor i år...
 
Snötyngda träd. Igen.. 
 
 
L
 
 
 

En lycklig man

 
En man, hans hund, en bricka med korv och whisky och en grill som precis tagits fram ur förrådet för första gången denna säsong. Vad mer kan man behöva liksom?
 
 
Tittade ut genom köksfönstret och det såg så idylliskt ut så jag var tvungen att gå ut och fota dem. Det är ju något särskilt med den där första "grillukten" och idag var det dags att inviga grillsäsongen. Nu saknas bara lukten av nyklippt gräs också men det lär dröja (men jag har faktiskt sett små krokusar längs husets södervägg).
L

Påskägg

Bara en vecka kvar till påsk, det blir fint med lite ledighet! Jag brukar inte göra något särskilt godis till påsk men om man behöver något enkelt att göra med barn och om man (som jag) gillar marsipan så kan man roa sig med att göra såna här påskägg:                                                                                                                                                                           
 
Ta bara marsipan och blanda med valfri karamellfärg, rulla till små ägg och doppa botten i smält choklad och strössel. Gott och en fin färgklick på ett gottebord!
 
 
L
 
 
Visa fler inlägg