Idag

För första gången släppte vi ut hönsen i trädgården. Ganska motvilligt och med lite hjälp av mig som föste på dem så gick de ut på promenad. Ganska gulligt!
 
 
 
Sommarlov känns riktigt bra och idag när barnen beslutade sig för att ta en sovmorgon till halv tio så kändes livet extra skönt. Vi har varit i stugan i skärgården ett par dagar och kommit hem idag och på bara dessa dagar har det växt massor. I växthuset har det första gurkorna kommit, physalisen blommar, majsen likaså och trädgårdslanden behöver verkligen rensas men det får bli imorgon. 
 
 
L

Första semesterveckan

Min första semestervecka är snart till ända. En späckad vecka med besök av släkten från Stockholm. Nu väntar en lugnare vecka innan nästa besök anländer. Bättre väder ska det tydligen bli så jag har bunkrat med deckare till mig själv och med nya vattenpistoler till barnen. 
 
 
 
Jag väntar fortfarande på att alla mina höns ska börja värpa. Det är bara en som värper och vi får ett ägg varje eller varannan dag. Igår fick de lite kall potatis, bröd och så slängde jag in en hel tomat till dem. Imorse hade någon av hönorna tagit med tomaten till ett rede och börjat ruva på den. Gulligt!
 
 
L
 

Blomsterprakt

 
 Äntligen sommarlov och lite tid att fotografera! Sju långa veckor ska vi vara lediga och det ska bli super skönt!                                                                                                                                                                                                                                 
 
 
 
 
 
 L
Visa fler inlägg