Just nu

 Det blev ett längre uppehåll med blogginläggen och det har inkommit klagomål på det men när världen ser alldeles brungrå ut så är det inte så roligt att ta fram kameran. Nu väntar valborg med fint besök från Stockholm, ett besök som jag har tänkt ha lite fotokul med. Ett besök på plantträdgården kommer det bli och kanske kanske så tar vi växthuset i bruk under helgen.                                                                                  
 
Liten hundkille som gärna ville vara med på bild medans hans matte bjöd på storstilad middag.
 
 
L
 

Verkstan

Jag håller på att fotografera bilder till företagets nya hemsida, försöker lära mig Muse för att göra samma hemsida och ta en kurs hur man fotograferar bäst i befintligt ljus och det slutade med lite fotografering i verkstan på jobbet för att kombinera allt det där.
 
 
 
 
Det var en utmaning att fotografera därinne, men jag tyckte att ett par bilder blev riktigt bra. Under veckan ska jag hitta på någon kul fotografering med barnen, det var länge sedan! 
 
L

I helgen

 
Äntligen tinar snön och den här supertrista fotoperioden är snart över. Andra vårtecken som vi sett i helgen: sorkarna har som vanligt ätit upp alla krokusar, det är vatten i matkällaren och så har den här tjejen tagit sina första tramptag på cykeln utan stödhjul.
 
 
 
Men helgen började med en fin trerättersmiddag hos nya grannarna. Det kan man ju vänja sig vid! Vi fick riktigt god och till dessert blev det cremé brulée med choklad, det har jag aldrig ätit förr men det ska jag absolut prova någon gång. 
 
 
Vi har hunnit mycket fix på gården och jag har börjat skrapa och förbereda hönshuset för målning. Vi har  startat upp pizzaugnen i bagarstugan och bjudit kompisar på middag med bubbelbad. Vi fick oss ett gott skratt när vi skulle dra bort täcket och lägga oss, lilltjejen och hennes lika kreativa tjejkompis har fyllt vår säng med leksaksmat och med små papper som de har pysslat. Då får man vara glad över att det var just leksaksmat för de hade små burkar med riktiga bokstavskex och vindruvor också.
 
 
L
Visa fler inlägg