Söndagen

Passade på att ta några bilder på vårt eget hus också
 
Med varm glögg i termos, pepparkaksburken och kameran i högsta hugg gick vi de där 200 metrarna till våra nya grannar. De har rivit ut allt och då menar jag allt. Stampat jordgolv och gammal isolering gjord av näver är deras vardag just nu. Jag fotograferar hela processen och levererar fika ibland.
 
 
Vi har precis som många andra varit på julskyltning denna första advent och sett både äkta och oäkta tomtar. En äkta tomte är tydligen röd (?!) enligt vår fyraåring. Å andra sidan så säger hon också att polkagrisgodisar görs av riktiga grisar som dricker vatten och blöder samtidigt så fyraåringen kanske inte är så trovärdig..
 
 
L
 

En blå dag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Finns det något finare än riktiga gottebord och dessutom med färgkoordination och tema? Idag har vi varit på dop och fikat var precis så där fint. Blått tema, tårtor med figuren Frost (en film jag tyvärr inte har sett) och pompoms. I ett svårt ljus och utan stativ så tog jag några bilder på det hela. Jag blev dessutom lite sugen på att fixa ett lika fint gottebord till vår "snart-fyraåring". På hennes beställningslista står det dock en tårta dekorerad med chokladbollar, jordgubbar, blåbär, hallonlakritsskallar, maränger och ett tiotal andra sötsaker. Kanske får vi styra upp det litegrann...
Och jo, hjärnan bakom detta gottebord och tårtor är Cakezilla.
 
 
 
L
 
 
Visa fler inlägg