Timjan

 
 
 
Vi har ätit god fredagsmiddag och stekt ett par köttbitar. När vi var på matlagningskurs förra året fick vi tipset att lägga mängder med smör, vitlöksklyftor och klippa ned en kruka färsk timjan och sedan steka köttet på detta i pannan. Det ger en helt fantastisk smak och timjan hade jag själv inte kommit på att använda på detta sätt. Prova!
 
                                                                              ~L

Hästskor

 
Horse shoe handles
 
Reclaimed Barn Wood Serving Tray W/ Horse Shoe Handles. $50.00, via Etsy. | I would love to do a DIY version of this from the antique barn wood at my grandfather's house, using shoes from my own horses.
                                                                  alla bilder från Pinterest
 
Horse shoes anyone?? AWESOME.  Ryan is doin this for me as soon as I get enuf shoes!  I hope.
 
 
Hästskor har vi hittat en hel del på gården och jag har inte tänkt på att man kan återanvända dem och ha dem till helt andra saker. Rolig inspiration. Och en bricka ska jag absolut göra i sommar.
 
                                                                                     ~L

Ny dator

 
 
 
Jag ska få en ny dator och håller på att tömma över bilder på en bärbar hårddisk och kan inte låta bli att titta på alla fina sommarbilder, Nu börjar jag ju längta ännu mer! Och när jag ser bilden på pelargonknoppen kommer jag ju ihåg att det är nog på tiden att gå ner i matkällaren och se hur mina pelargoner mår. Men de får nog vara kvar där nere nån månad till.
 
 
                                                                        ~L
Visa fler inlägg