Nöjd

 
Vi har äntligen fått pardörrarna på plats. Sådär tre år efter att farstun stod klar. Vi har väl inte precis prioriterat det men nu när de är på plats så förstår jag inte varför vi inte gjorde detta tidigare? Det finns lås till dörrarna så just nu kan vi sova med ytterdörren på vid gavel och få in luft och ändå vara trygga. Vår hund älskar detta, när det är lite svalare och sover som en baby där ute. Det blev som ett litet extra rum och vi är riktigt nöjda. På den ena bilden så syns lite av den nya ladan genom fönstret. Jag hade tänkt fotografera den men det står bilar, bråte och en stor släpvagn mitt framför så det får bli imorgon istället. 
 
 
                                                                                                   L
#1 - - Marie :

Åh, vad fint! Hur ser det ut utifrån?

Svar: Ett helt inlägg bara för dig :)
Linda

#2 - - Anna:

Riktigt, riktigt fint! Kronan på verket. Jag förstår verkligen att ni är nöjda :) det är som hämtat ur ett lantlivsreportage

Svar: Tack! Det värmer. Jag skulle verkligen vilja få till lantlivskänslan och att dessutom kunna förmedla den genom bilder. Träning och träning :) I eftermiddag ska jag dock ut och stå längs med en väg och fotografera lastbilar. Allt har sin tid :)
Linda