Halloween

När jag var liten (länge sen, jag vet..) firade man inte Halloween. Men jag tycker att det är kul att det kommit en högtid (kalla det vad du vill) mitt i trista oktober-november. Hos oss ska vi fira det på lördag med en liten fest och några gäster. Vi ska köpa pumpor och göra ljuslyktor och kanske (antagligen inte) kommer de se ut så här:
 
 
 
 
 
 
Bilderna kommer från http://benedictaugust.com/blog/ en superfin sida för de som gillar pyssel, inredning, snygga dukningar och vackra saker.
 
~L

Ljuset

Att bli en bra fotograf är att lära sig bemästra ljuset. Det stämmer verkligen, det är ofta för mycket eller för lite ljus. Denna bild har jag tagit med en massa olika inställningar för att se hur ljuset påverkar bilden och jag har fortfarande så mycket att lära.
 
 
Om man är tycker om vackra bilder så ska man spana på Jonna Jintons bilder. En tjej som bor i en liten by i Västernorrland och som fotar de mest underbara bilder.
Det här är några av mina favoriter:
 
 
~L
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett litet frö


Ännu en tur till tandläkaren för att undersökas. Idag hittade hon roten till allt ont. Ett tomatfrö! Det hade åkt ned i en tandficka och börjat inflammera tandköttet. Hon hade varit med om detta en gång tidigare under hennes 25 år som tandläkare, men på den mannen hade tomatfröet dessutom hunnit börja gro. Fräscht värre.
Nu har jag fått penicillin som jag hoppas ska börja verka snart. Jag har en stor hamsterkind, feber och rätt ont av ett litet fjantfrö.. På torsdag ska jag på återbesök och då hoppas jag att det är mycket bättre.
 
 
Jag är troligen ett samtalsämne i tandläkarnas fikarum idag.
 
~L
Visa fler inlägg