Julen 2013

 
Vi lämnade gården och sparkade iväg till svärmor, bara en kilometer härifrån. Första gången på länge som vi inte firar hemma. Jag fick en ny spark på julaftonsmorgon så det var perfekt att få prova den dit. Jag använder sparken nästan varenda kväll, tar på hunden selen och far iväg med en sjutusan till fart. Perfekt när man inte kan cykla med hunden.
 
 
Barnen väntar och väntar. Otroligt förväntansfulla. Tomten kom i år igen. Många fina paket delades ut och jag är jättenöjd med mina. Jag älskar böcker och särskilt om det är fina bilder i dem och jag hade turen att få tre.
 
 
Om julafton är mysig så är juldagen minst lika mysig. Vi kikar i julklappasböckerna, ser på filmer och barnen har fullt upp med allt nytt och dagens klädkod är pyjamas. Vi har hunnit ut en liten sväng. Det är ju nämligen plusgrader i dag och det är perfekt för att göra hopp till vår pulkbacke. Tre stycken är nu gjorda och vi hoppas att de kommer frysa ihop bra. Vi har ju som tradition att köra gårdsmästerskapen pulka/madrass/bob i mars och det tränas redan inför dem.
 
Nu väntar varma mackor (är man lat så..) och ett glas rött till middag.
 
                                                                      God fortsättning!
                                                                                ~L